Hem > Kalender > Citius 2010-10-11 > Turberättelse

Turberättelse

Kall morgon Av: Mikael R, Citius 2010-10-11

Turberättelse Bildspel helskärm Bildalbum (7) Se alla turer (2062)
Dela på:

04.35 ringer alarmet, upp och hoppa, nattsvart ute men det är bäst att kliva upp då taxin väntas stå utanför 05.10. Utan denna fantastiska service skulle man nog inte orka masa sig upp utan hellre föredra att somna om.

Nere vid Ladan är alla grymt synkade, David rullar in samtidigt som jag och Maria anlänt. Snabbt bär vi ut kajakerna, det är kallt, endast 2 grader i luften och bryggan riktigt hal då den är frostbelagd. Alla klarar sig dock från vurpor. Stjärnhimlen gnistrar på himlen, både Orion och Karlavagnen, check.

Ute ur Husarviken är det lite blåst och vi får gneta på en del fram till Brunnsviken. Väl där har man lyckats få upp kroppstemperaturen så pass att jackan åker av, bra fart + fleecekapell kan vara en bidragande orsak. Morgonens utflyktsmål är Haga. det ser nedsläckt ut men vi ser någon på håll som promenerar, kan det ha varit prins Daniel?

På tillbakavägen reflekteras morgonljuset i de få moln som finns på himlen, kameran åker fram och ännu en magisk morgon låter sig fångas på bild. Utanför Ålkistan

 

plott: http://www.sports-tracker.com/#/workout/mickehero/avl8pcfieqdsdksj 


Första   Föreg.   TURBERÄTTELSE 656 (2051)   Nästa   Sista

 
Bortom flakenJungfrufjärden islagd

Mot Nyckelviken