Hem > Kalender > Medlemstur 2019-08-30 > Turberättelse

Turberättelse

Paddling vid dagens början Av: Charlotte L, Medlemstur 2019-08-30

Turberättelse Se alla turer (2061)
Dela på:

 
Större karta i separat fönster Distans: 9 km  

En intensiv paddling Ladan - Strömsö t o r. Inte främst på grund av paddelfarten (även om den är hyffsad) utan på grund av de många ganska stora ämnena vi avhandlar på bara 10 km. Man får prata på helt enkelt, i intensivfart, för att inte komma tillbaka till bryggan med halva agendan oavklarad. Samt tydligt turas om att hålla låda. M sätter ribban redan vid Husarvikens mynning: "Nu tänker jag prata på fram till gröna pinnen, och sedan får du prata fram till bron."

Vi har dock rutin på detta så vi är precis klara när vi en dryg timme senare sladdar in vid flytbryggan. En skön stund på vattnet precis som vanligt, vissa dagar är det verkligen ren terapi att paddla.

Vi undrar om bävrarna flyttat, i takt med att hela området på Husarvikens södra sida urbaniserats? Åtminstone har vi inte sett dem, eller spår av dem, trots tre tidiga morgonturer denna sensommar. Kanske har de nya jaktmarker.

Nu är det september. Månaden som man börjar barfota med kort ärm och avslutar i paddelstövlar och vindjacka. Brytningstid.

Första   Föreg.   TURBERÄTTELSE 2044 (2050)   Nästa   Sista

 
En fredagmorgon kl 06Ladans grannar: Higland Cattle

Fredag kl 06:09